05 Ocak 2018

MALİ GENEL KURULUMUZ BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Bölge Müdürü Sn. Ahmet ÇUBUK'un açılış konuşmasını yaptığı Genel Kurula Bölgemiz Genişleme Alanından yer alan yeni sanayicilerimiz de davet edilmiştir...

Bölgemizin 15. Olağan Genel Kurulu Bölge MüdürlüğümüzSalonunda 18.04.2017 tarihinde gerçekleştirildi. Genel Kurul'da, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Divan Başkanlığı oluşturuldu. Divan Başkanlığı'na Okan KOCAMIŞ, Başkan Yardımcılığı'na Eren AÇILDI ve Divan Üyeliğinede Tuncay BÜYÜKASLAN  seçildi.

Bölge Müdürü Sn.Ahmet ÇUBUK'un açılış konuşmasını yaptığı Genel Kurula Bölgemiz Genişleme Alanından yer alan yeni sanayicilerimiz de davet edilmiştir. Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Mustafa KÖSEMUSUL'un bölgedeki çalışmalar ve hedeflenen projeler hakkında bilgi verdiği Genel Kurulda Yönetim ve Denetim Kurulları'nın faaliyet raporlarının okunup görüşülmesinden sonra Yönetim ve Denetim Kurulları ibra edildi. Ardından 2016 yılı bütçesi ve 2017 çalışma programı onaylandı. Gelecek yılın tahmini bütçe ve çalışma programının görüşülerek karara bağlandığı GenelKurulumuz sanayicilerin görüşlerini paylaşmasıyla sona erdi. 

 

Genel Kurul sonrası yapılan yemek programı esnasında Genişleme alanı arsa ödemelerinin tamamını gerçekleştiren katılımcılara Arsa Tahsis Sözleşmeleri takdim edilerek bölgemiz sanayicisi olmuşlardır.